PL EN RU NL

Over ons

//Over ons

WIE ZIJN WIJ?

RedSeaZone is al sinds 2005 actief in de bedrijfsvoering en organisatie van reizen. Onze ervaring met watersporten gaat terug tot 1992 en is opgedaan door het exploiteren van een winkel, windsurf- en kitesurfscholen en een reisbureau. Onze specialiteit is kitesurfen. Wij geven cursussen en verhuren materiaal. Wij organiseren reizen, wedstrijden, evenementen, jeugdkampen, materiaaltests en kitesurf-expedities naar verlaten eilanden van de Rode Zee - de zogenaamde Kitesafari.

ONZETEAM:

De door ons verworven vaardigheden komen van vele scholen en plaatsen over de hele wereld - we hebben op veel plaatsen lesgegeven. We nemen kitesurfen serieus - het is niet alleen onze passie, maar ook ons werk. Wij zorgen ervoor dat de opleiding aangenaam, effectief en veilig is! Vertrouw ons, wij weten hoe we je net zo goed van vliegers en boards kunnen laten houden als wij.

ONZE SPOT:

Onze spot is een van de veiligste spots ter wereld! We trainen in een vlakke en ondiepe lagune (ongeveer 500 m water tot aan de heupen). Zandstrand en -bodem, turquoise water en zeer goede windstatistieken maken het onmogelijk om van een betere plek te dromen om te zwemmen en te leren kitesurfen!

Meningen van klanten//

Getuigenissen

Wat onze klanten over ons denken?

Heb je nog vragen?